Despre Prisma Prod
Societatea comerciala PRISMA PROD SRL s-a infiintat in anul 1993. Unul dintre principalele obiecte de activitate il constituie prelucrarea lemnului. Experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarii lemnului pentru exterior, spiritul inovator si exigenta in privinta calitatii ne-au condus la proiectarea si construirea unor produse utile si economice astfel incat sa se poata raspunde celor mai diferentiate exigente. Toate acestea se fac respectandu-se mediul inconjurator iar pentru aceasta politica manageriala a societatii noastre a adoptat urmatoarele masuri:

Ca rezultat al politicii continue de implementare a unor tehnologii moderne de prelucrare a lemnului am reusit pe parcursul anilor, sa crestem productivitatea si calitatea produselor noastre, acestea fiind destinate exportului in tari ca: Italia, Spania, Olanda, Ungaria, Franta, etc.

In momentul de fata productia noastra este axata pe executia urmatoarelor produse:

Pentru a obtine un produs de calitate superioara se utilizeaza procedeul de imbinare in dinti a cherestelei de calitate superioara, rezultata in urma optimizarii acesteia din punct de vedere calitativ. PRISMA PROD SRL produce de asemena: PRISMA PROD SRL detine o capacitate de uscare de 1200 mc/sarja.

Facebook PrismaProd Bistrita