Ferestre & usi din lemn stratificat

 

 

 

PRISMA PROD SRL va ofera diferite modele de ferestre, usi exterioare,usi interioare, usi mdf. De asemenea puteti vizualiza portofoliul de usi si ferestre.

Societatea noastra are o vasta experienta in productia tamplariei din lemn stratificat, experienta este materializata prin obtinerea unui produs de o calitate deosebita. Usile si ferestrele sunt moderne, estetice, ecologice si se incadreaza perfect in orice ansamblu arhitectural. Toate etapele necesare realizarii produsului finit - usi, ferestre - sunt parcurse in cadrul societatii noastre, incepand de la taierea lemnului rotund unde avem o capacitate de procesare de 3000mc/luna, continuand cu uscarea cherestelei unde avem o capacitate de 3000 mc/luna, etapa finala fiind transportul si montajul produsului.

Avantajele tamplariei din lemn stratificat :

- durata de viata indelungata, lemnul fiind foarte stabil (nu se deformeaza, nu crapa
- asigura o izolare termica si fonica excelenta, indicele de transfer termic atingand valoarea K = 1,1 W / mpK
- este un produs 100% ecologic
- satisface orice exigenta estetica prin diversitatea modelelor si a paletei de culori oferite

Calitatea deosebita a lemnului, feroneriei, finisajului, a geamului, montajul ingrijit sunt motive pentru a va determina sa alegeti ferestrele si usile din lemn stratificat cu geam termoizolant marca Prisma Prod.

Produsele noastre beneficiaza de accesorii din import:

- feronerie ROTO, Germania
- vopsele ecologice SIKKENS, pe baza de apa, rezistente la apa, variatiuni de temperatura, avand protectie UV
- geam termopan Float + Low-e + Argon, ce asigura scaderea coeficientului de transfer termic K = 1,1 W / mpK
- echipare ferestre: 3 garnituri de etansare, lacrimar de aluminiu pentru scurgerea apei pluviale + un lacrimar secundar din aluminiu montat pe cercevea, optional : geam termoizolant triplustrat.

Ferestrele si usile Prisma Prod sunt garantate 5 ani. Toate componentele acestora: profilul din lemn stratificat, feroneria, vopselele, sticla respecta normele de calitate si conformitate ale Uniunii Europene. Durata de viata a acestor ferestre si usi este de peste 50 de ani.